GERİ

Coca-Cola İçecek İş İlanları

Coca-Cola İçecek İş Başvurusu

Coca-Cola İçecek

Faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde hızlı tüketim sektörünün en iyi şirketi olmak için çıktığımız yolda ürün portföyümüze ve ambalajlama alanındaki yeniliklere büyük önem veriyoruz. Ürünlerimizin daha fazla noktada satılmasını sağlıyor ve tüm gazlı içecekler portföyünde marka değerimizi arttırıyoruz. Müşterilerimizin tercih ettiği iş ortağı olmak, tüketicilerimize her yaşam tarzına ve duruma uygun geniş bir ürün yelpazesi sunmak için çalışıyoruz.

Gelir artışı sağlamak ve kar marjımızı artırmak için yaptığımız planları uygulamaya devam ediyor, mükemmel bir iş yeri olma hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz.

Sorumlu bir kurumsal vatandaş olma amacımız doğrultusunda sürdürülebilirlik, şeffaflık ve kurumsal yönetim uygulamaları gibi alanlarda liderlik ediyoruz. CCI’ın güvenli bir iş yeri olması için çalışıyor, insan hakları ve iş yeri haklarına saygı duyuyoruz. Etkili politikalar, ürün yenilikleri ve aktif bir yaşam tarzına yönelik programlarımız ile tüketicilerimizin sağlığı için çalışıyoruz.

Coca-Cola İçecek İçin Sektör Dağılımı

eleman.net verilerine göre, Coca-Cola İçecek firmasının ilanlarının sektörel dağılımını göstermektedir.

Sektörler Yüzde
Hızlı Tüketim Malları %81.8
Gıda %18.2

Coca-Cola İçecek İçin Bölüm Dağılımı

Firmaların organizasyonları, bölümlerden ve departmanlardan oluşur. eleman.net verilerine göre, Coca-Cola İçecek firmasının yayınladığı iş ilanlarının bölüm dağılımlarını aşağıda görebilirsiniz.

Bölüm Yüzde
Gıda %66.7
Ambar %12.5
Üretim %8.3
Depo %4.2
Kalite %4.2
Diğer %4.2

Coca-Cola İçecek İçin Pozisyon Dağılımı

eleman.net verilerine göre, Coca-Cola İçecek firmasının yayınladığı iş ilanlarının pozisyon dağılımlarını aşağıda görebilirsiniz.

Pozisyon Yüzde
Forklift Operatörü %42.9
İşçi %42.9
Elektrik Bakım Sorumlusu %14.3

Coca-Cola İçecek İçin Şehir Dağılımı

Coca-Cola İçecek firmasının faaliyet gösterdiği ve istihdam sağladığı şehirleri, iş ilanlarının yayınladığı şehirlerin oranlarını aşağıda görebilirsiniz.

Şehir Yüzde
İzmir %27.3
Tekirdağ %27.3
Elazığ %13.6
Mersin %13.6
Sakarya %9.1
Diğer %9.1

Coca-Cola İçecek iş ilanları ile, insan kaynaklarının aktif iş ilanlarına ulaşabilir, kariyer fırsatlarını görebilirsiniz.

İş başvurusu için sitemizdeki ilanları takip edebebilir, iş başvurusu sırasında yaşadığınız bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firmayı Favorilerime Ekle

Aradığınız "Coca-Cola İçecek" İlanını Hemen Bulun!

400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.

Hemen Özgeçmiş Oluştur