Balans Mühendislik Mekanik Taahhüt Ve Proje

Mühendislik, İstanbul Avrupa , /balansmuhendislik.com
Firma Hakkında:
Hızla gelişen teknolojik çağda ayakta kalmak, hızlı ve yenilikçi düşüncelerle dolu bir enerji gerektirir. Balans Mühendislik, mekanik tesisat sektöründe 10 yıllık deneyimi ile bu vizyonu gerçekleştirmek için harekete geçti ve mühendisler için bir fırsat yarattı.

2013 yılında mekanik tesisat taahhüt firması olarak kurulan Balans Mühendislik, Samsung firması ile ürün dağıtımı anlaşması yaparak ürün satışı ve pazarlama konusunda uzmanlaştı. Şirket bünyesinde, doğru mühendislik ile doğru projelerde kullanılmak üzere mekanik tesisat sektörünün ihtiyaçlarına uygun iklimlendirme ürünleri sunulmaktadır.

Balans Mühendislik, "Doğru ürün satışı, müşteri güveninin en büyük kazancıdır" felsefesi ile hareket etmektedir. 150 metrekarelik showroom ofisinde, Samsung sistem klimalarına ait tüm üniteler ve özel uygulamalar sergilenerek çalışır şekilde gözlemlenebilmektedir.

Şirket vizyonu, kalıcı değerler yaratmanın ürün ve hizmet sunumundan daha önemli olduğunu kabul etmektedir. Bayrak yarışında, bir sonraki nesle bilgi ve birikimlerimizi aktararak bayrağı devretmek ana hedefimizdir.