Tavuk Dünyası

Restorancılık, İstanbul Anadolu , www.tavukdunyasi.com
Firma Hakkında:
2012 yılında herkesin kaliteli, lezzetli, uygun fiyatlı bir yemeği, kendini değerli hissedebileceği bir mekanda güvenle sunan bir marka olma misyonuyla yola çıktık.
Her şey bir keşifle başladı. Reçetesi bizde saklı eşsiz soslar ve çeşit çeşit baharatlarla 12-14 saat marine ettiğimiz tavuklarımız akılalmaz bir lezzet hikayesine dönüştü.
Tavuk Dünyası olarak, menülerimizi dünyanın farklı mutfaklarından aldığımız ilham ile kendi AR-GE mutfağımızda, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyoruz.
Türk damak tadına uygun menülerimizde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını büyük porselen tabaklarda bir arada sunuyor, misafirlerimizi şık restoranlarımızda lezzet ve kalite yaklaşımıyla ağırlıyoruz.
İlk restoranımızın açılışından bugüne, 5 yıl gibi kısa bir sürede 43'ten fazla şehirde, 180'in üzerinde lezzet noktasına, yılda 15 milyonu aşkın kişiye ulaştık.
Herkesin ödediğinin karşılığını tam aldığı bir dünyanın mümkün olabileceğine inanan Tavuk Dünyası, ürün ve hizmetlerini sunarken bu anlayışı temel alıyor. Kendisine özgü özel sosları ve çeşit çeşit baharatlarıyla marine ettiği leziz tavukları, kişiye özel tavalarda pişiriyor, yanında enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatasıyla özel geniş tabaklarda servis ediyor.
Şirket, üretim tesisi, operasyon ve yönetim birimleri, şubeleri bünyesinde 2.000'den fazla personel istihdamı sağlıyor. 3 yıllık iş geliştirme planımızda Türkiye’de yatırımı sürdürmek, restoran sayısını 200’ün üzerine çıkarmak ve çalışan sayısını da 3.000 üzerine taşımak hedeflerimize kararlı bir şekilde ilerliyoruz!
Aktif İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.