Batı Sosyal Hizmetler

Hizmet, İstanbul Anadolu
Firma Hakkında:
Batı Group, 2007 yılında Türkiye'de kurulan bir yatırım ve ticaret şirketidir. Şirketimiz, entegre tesis yönetimi, profesyonel danışmanlık, gözetim ve profesyonel temizlik hizmetleri olmak üzere dört ana faaliyet alanında hizmet vermektedir.

Batı Group, sektörel ihtiyaçlara yaratıcı çözümler üretmeyi ve tüketici beklentileri ile birlikte pazar ihtiyaçları doğrultusunda sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyen bir markadır. Şirketin yenilikçi yapısı, müşterilerine sağladığı hizmetlerle müşteri memnuniyetini verimli projeler yürütmesine olanak sağlar. Bu da taraflar için verimlilik ve karlılık yaratır.

Uluslararası alandaki gelişmeler ışığında maksimum verim elde etmek amacıyla farklı sektörlere yatırım yapan Batı Group, müşteri memnuniyeti merkezli hizmet anlayışı ve sürdürülebilir büyüme odaklı bir stratejiyle ilerlemektedir.

Milli ve kültürel değerlerle birlikte gelişen Batı Group, Türkiye ekonomisine katkı sağlayan bir şirkettir. Şirket, global dünyadaki iş ve rekabet koşullarına uygun olarak tüm toplumun faydalanacağı hizmetler sunmaktadır.

Batı Group, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmak için en efektif şekilde değerlendirmektedir. Şirket, standartları belirleyen, keşfederek ilerleyen küresel bir oyuncu olma vizyonuyla, ülke ekonomisine faydalı olacağına inandığı iş birliği ve yatırım fırsatlarını hayata geçirmektedir.

Batı Group, sahip olduğu geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmada en iyi şekilde değerlendirmektedir. Şirket, standart belirleyen, keşfederek ilerleyen küresel bir oyuncu olma vizyonuyla, ülke ekonomisine faydalı olacağına inandığı iş birliği ve yatırım fırsatlarını incelemeyi sürdürmektedir.

Batı Group'un ana faaliyet alanları:
- Entegre tesis yönetimi: Tesislerin tüm ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunulması
- Profesyonel danışmanlık: İş, yönetim ve eğitim alanlarında danışmanlık verilmesi
- Gözetim: Tesislerin güvenliğinin sağlanması
- Profesyonel temizlik: Tesislerin temizlik ve hijyeninin sağlanması
Aktif İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.