1001 Hayvancılık

1001 Hayvancılık İş İlanları

Firmanın aktif iş ilanı yok.

1001 Hayvancılık İş Başvurusu

1001 Hayvancılık

1001 Çiftliği, doğaya duyulan özlem ve organik üretim düşüncesiyle başlayan bir yolculuğun ürünüdür. Köy hayatının huzurunu ve doğanın büyüsünü yaşamak için bir köye yerleşerek çiftlik kurulmuştur.

Çiftliğimizde hayvanlarımızı ata mirası organik tahıllar ve otlarla beslemekteyiz. Geleneksel bilgileri kullanarak üretim yapmaktayız ve çiftliğimizin organik ürünlerini sizlerle buluşturuyoruz.

Bugün, Türkiye'nin en büyük manda çiftliği olmamızı sağlayan başarı, sadece hayvan ve doğa tutkusundan değil, tarım ve hayvancılığın geleceğiyle ilgili titizlik ve özenimizden kaynaklanmaktadır.

67 dönümlük alanda kurulu çiftliğimizde, idari bina, yem depoları ve ahır bulunmaktadır. Geri kalan alanlarda ise organik ata tohumlarıyla ekim yapmaktayız. Hayvanlarımızı çiftliğimizde gezdirerek ve meralarda otlatarak beslemekteyiz. Hayvan refahını ve sağlığını ön planda tutmak için bu yemleme yöntemlerini tercih etmekteyiz. Ahırımız, hayvanları soğuktan ve olumsuz hava koşullarından korumak için kullanılmakla birlikte, beton duvarların hayvanların doğal yaşamlarını sınırlamamasına dikkat etmekteyiz.

1001 Çiftliği, doğayla uyum içinde organik üretimi ve hayvan refahını ön planda tutarak sizlere sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmaktadır. Doğal yaşamın tadını çıkarmak isteyen herkesi çiftliğimize bekliyoruz.

1001 Hayvancılık iş ilanları ile, insan kaynaklarının aktif iş ilanlarına ulaşabilir, kariyer fırsatlarını görebilirsiniz.

İş başvurusu için sitemizdeki ilanları takip edebebilir, iş başvurusu sırasında yaşadığınız bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firmayı Favorilerime Ekle

Aradığınız "1001 Hayvancılık" İlanını Hemen Bulun!

400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.

Hemen Özgeçmiş Oluştur