GERİ

TOEİC Testi İndirim

TOEİC Testi İndirim

160’tan fazla ülkede 14,000’den fazla kuruluş tarafından kabul edilen TOEIC iş İngilizcesi testi, Eleman.net üyelerine özel %10 indirim fırsatıyla.

2 saat 20 dakika süren TOEIC testi dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört İngilizce iletişim becerinizi ölçer. TOEIC test skorunuzu yurt içi veya dışı iş başvurularında ve göçmenlik süreçlerinizde kullanabilirsiniz.

30 Mayıs gün sonuna kadar sürecek sınırlı sayıdaki indirim fırsatını kaçırmayın!

TOEIC indirim kodunu, kampanya detaylarını, hangi firmalar tarafından kullanıldığını, hangi ülkelerin kabul ettiğini ve teste yönelik daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

40 yıldan uzun bir süredir sektör lideri olan TOEIC, iş yerinde İngilizce dil yeterliliğini değerlendirmek üzere bir standart yaratmıştır.

İnsan kaynakları profesyonellerinin önemli kararlar almada güvendiği TOEIC puanları 160’tan fazla ülkede 14.000’den fazla kuruluş tarafından kabul edilmektedir.

Dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört iletişim becerisini ölçen TOEIC skorunu kabul eden firmalardan bazıları;

Air France
China Airlines
Johnson & Johnson
Toyota
Yves Rocher
Airbus
Renault

Kampanya Koşulları

* Kampanya 30 Mayıs günü saat 23:59’a kadar sürecektir.
* %10 indirim kodu sadece 200 kişi ile sınırlı olup, indirim kodu kullanılarak yapılan 200 adet TOEICkaydı sonrasında bu kampanya duyurusuna tabi olarak hiçbir hak talebinde bulunulamayacaktır.
* Kampanyadan yararlanmak için TOEIC testine  31 Ağustos 2024 tarihine kadar girilecek şekilde 30 Mayıs 2024 gün sonuna kadar kayıt olunmalıdır.
* %10 indirim kodunu edinebilmek için formun doğru ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
* Yanlış veya eksik belirtilen e-mail adreslerinden dolayı meydana gelecek aksaklıklarda, sorumluluk, bilgiyi beyan kampanya kullanıcısına aittir. ETS Global hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyeceği gibi, ilgili kişi herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.
* İndirim, Katma Değer Vergisi veya benzeri vergileri içermez.
* Aynı ad, soyad ve iletişim bilgileri ile kampanyaya yalnızca bir kez katilim sağlanabilir.
* ETS Global indirim kampanyasında tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Formu doldurduktan sonra indirim kodunun 3 dakika içerisinde belirttiğiniz mail adresine gelmemesi durumunda marketingtr@etsglobal.org ile iletişime geçiniz. Aksi taktirde yaşanacak hak kayıplarında ilgili kişi herhangi bir hak talebinde bulunamaz.

Eleman mı Arıyorsunuz?

400 Bin firma aradığı elemanı burada buldu. Hemen iş ilanınızı yayınlayın ve milyonlarca iş arayan adaya hızlı ve kolay bir şekilde ulaşın.

Hemen İlan Yayınla 0216 606 14 12

Bu siteyi kullanmadan önce verileriniz hakkında aydınlatma metnini, gizlilik ve üyelik koşullarını inceleyebilirsiniz.