REVMER OTOMOTİV YEDEK PARÇA A.Ş. şirketi olarak, İstanbul Anadolu Pendik'te bulunan tesisimizde görevlendirilmek üzere dinamik ve lezzetli yemekler hazırlama tutkusuna sahip bir Aşçı Yardımcısı arıyoruz. Mutfak ekibimize katılarak, kaliteli ürünlerle lezzetli yemekler hazırlamamıza katkıda bulunacak yeni takım arkadaşımız olabilirsiniz.
Gereksinimler:
- Pendik bölgesinde ikamet eden. - 35-45 yaş aralığında. - Kadın adaylar. - Tam zamanlı çalışabilecek.
Sorumluluklar:
- Şef aşçı ve diğer mutfak ekipleri ile uyumlu şekilde çalışarak yemeklerin hazırlanmasına destek olmak. - Mutfak hijyenine maksimum düzeyde dikkat ederek, temizlik ve düzeni sağlamak. - Gıda malzemelerinin saklanması ve kullanımı konusunda şef aşçının yönergelerine uygun hareket etmek. - Mutfak içerisindeki günlük operasyonlarda aktif rol almak ve gerekli desteği sağlamak.
Revmer Otomotiv Yedek Parça A. Ş., Aşçı Yardımcısı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.