*Bilgisayar Excel, Word , tercihen Zirve kullanabilen, *Malzemelerin sayım ve yerleşiminden sorumlu olacak, *Paketleme yapabilecek, *Giren -Çıkan malzemelerin takibini yapabilecek, *Stok takibi yapabilecek, *Üretimde gerekli malzemelerin sipariş takibini yapabilecek, *Tedarikçilerden ve üretimden gelen malzemelerin kontrolünü ve kabulünü yapacak, *Depoların düzenli, etiketli, temiz ve verimli bir düzen içinde işlemesini sağlayacak, *Ürünlerin sayımını, paketlemesini ve etiketlenmesini yapacak,
**İstenen Özellikler:
•İşine odaklı, disiplinli, uyumlu, düzenli •İnsan ilişkileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın •Sorumluluk ve görev bilincine sahip •Detaylara önem veren ve dikkatli •Demirtaş, İsmetiye, Doğanevler, Hipodrum, Zafer, Atıcılar, Kestel, Gökdere civarında ikamet eden •Tercihen sigara kullanmayan *Erkek adaylar için askerliğini yapmış. *Sürücü ehliyeti olan.
İmkanlar:
Servis + Yemek + Sgk
Çalışma Saati : 08:00 - 18:00 (Cuma günleri 18:30)
Hafta sonu ve Resmi günlerde tatil.
SERVİSİMİZ İNÖNÜ CADDESİ, HİPODROM, GÖKDERE BULVARI, KESTEL VE İSMETİYE GÜZERGAHINDAN GEÇMEKTEDİR.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4530138
Erkek 20 - 35 arası No: 4530138 Yan Haklar: Servis, Yemek, Sağlık Sigortası Ehliyet: B, BE SRC 2, SRC 4 Deneyim: 3-4 YılTam Zamanlı
Uğur Karoser, Depo Sevkiyat Sorumlusu arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Depo Sevkiyat Sorumlusu" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.