Beysudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Haftaiçi Sabah 09:00-18:00 Haftasaonu Cumartesi: 09:00-15:30 saatleri arasında çalışacak ; Deneyimli yada Ağız/Diş Sağlığı Bölümlerinden mezun olan, Takım çalışmasına yatkın, Diş hekimliğinin tüm branşlarında işlem yapabilecek, Hasta iletişimi kuvvetli ve uzun dönem çalışmaya engeli bulunmayan diş hekimi asistanı aranmaktadır. Maaş piyasa koşullarının üzerindedir. Sigara kullanmayan.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4702815
Kadın 21 - 35 arası No: 4702815 Kişi Sayısı: 2 Yan Haklar: Yemek, Yol Yardım Desteği Eğitim: Ön Lisans Deneyim: 1-2 YılTam Zamanlı Maaş: 35,000 TL Konumu Göster
Diş Hekimi, Diş Asistanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.