2011 yılında, 20 yılı aşkın kurumsal yönetim tecrübesi ile Gesa Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş adıyla güvenlik şirketi olarak kurulan Gesa Grup, 2013 yılı itibariyle Organizasyon ve Tesis Yönetim Hizmetlerinde de faaliyet göstermeye başlamıştır.
Misyonu gereği, asıl uzmanlık alanlarında yoğunlaşma ihtiyacı duyan ve bunun sonucunda kazanacağı zaman/maliyet gücünü dikkate alan kişi/kurum/kuruluşlara hizmet veren Gesa Grup A.Ş, Türkiye’de sektörüne insan odaklı yaklaşım ve teknolojik altyapı konusunda yatırım yapan firmalar arasında yer almaktadır.
GESA, yeni takım arkadaşı arıyor.
Beşiktaş - Bebek bölgesinde bulunan site projemizde görevlendirilmek üzere tercihen erkek Güvenlik Amiri alımı yapılacaktır.
ARANAN NİTELİKLER
-5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kart’ına sahip,
-Askerlik hizmetini tamamlamış,
-Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, (12 saat- 2 gündüz – 2 gece)
-Güvenlik sektöründe en az 5 yıl tecrübeli,
-En az lise mezunu
-Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden,
-Dış görünüşüne önem veren, prezantabl,
-Müşteri memnuniyetine önem veren,
-Etkin iletişim becerilerine sahip,
-Takım çalışmasına yatkın,
İletişim: Mete Bey; 0 533 655 06 72
İlgilenen adayların başvurularını beklemekteyiz.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4353003
Erkek
30 - 45 arası
No: 4353003
Yan Haklar: Yemek Kartı
Deneyim: 5-10 Yıl Tam Zamanlı
Maaş: 49,860 TL
Gesa Güvenlik Hizmetleri, Güvenlik Amiri (Beşiktaş) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Güvenlik Amiri (Beşiktaş) " İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.