Manisa Alaşehir bölgesinde açılacak olan mağazamız için Nebim V3 bilen KASA PERSONELİ takım arkadaşları aranmaktadır
Maaş+ticket (yemek ücreti) + yol ücreti + prim + Personel doğum günü izni
İş Tanımı :
Tüm kasa işlemlerinde aktif olarak rol alacak, Satış fiyatları, avantajlar hakkında bilgi verebilecek, Kasa işlemlerini eksiksiz ve düzenli bir tutabilecek, Mağazadaki ürünlerin satış sonrası kasa işlemlerinden sorumlu olacak, Kasa açılış ve kapanış işlemlerini gerçekleştirecek.
İstenen Nitelikler :
En az lise mezunu, Hazır giyim, perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nebim Winner veya V3 programını bilen, Tercihen bilgisayar bilgisi olan office programlarını kullanabilen Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen, Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, Değişime açık, gelişimi hedefleyen, İletişim yönü kuvvetli diksiyonu düzgün ikna kabiliyeti yüksek Ekip çalışmalarında başarılı, Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Kişisel hijyen ve bakımına özen gösteren, Sorumlu olduğu satış alanında görsel düzenlemelerin uygunluğunu ve sürekliliğini sağlayabilecek adaylarımızın başvurularını bekliyoruz
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4399251
Kadın veya Erkek 20 - 30 arası No: 4399251 Yan Haklar: Yemek Kartı, Prim Deneyim: 1-2 YılTam Zamanlı
Tena Tekstil, Kasa Personeli (Manisa-Alaşehir) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Kasa Personeli (Manisa-Alaşehir) " İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.