Giriş Metni ŞAFAK ENJEKTÖR olarak Plastik Enjeksiyon Ustası arıyoruz. Bolu ilinin Merkez ilçesinde, tam zamanlı görevlendirme ile çalışacak, en az 10 yıldan fazla deneyime sahip, yetkin ve deneyimli bir ekip arkadaşı aramaktayız. İdeal adayımız, üretim süreçlerini sahada yönlendirebilecek, kalite odaklı ve takım çalışmasına yatkın bir profesyoneldir. Şirketimizin hedefleri doğrultusunda verimliliği artırıcı çözümler üretebilecek, güvenli çalışma ilkelerini benimseyen bir çalışma arkadaşını arıyoruz.
Gereksinimler - Lokasyon: Bolu Merkez - İş şekli: Tam Zamanlı - Deneyim: 10 Yıldan Fazla deneyim - Eğitim: İlköğretim, Lise, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans mezunu
Sorumluluklar - Plastik enjeksiyon makinelerinin kurulumu, ayarlanması ve üretim süreçlerinin yönetilmesi - Kalıp değişimi ve üretim hattı optimizasyonu çalışmalarının yapılması - Üretim hedeflerinin karşılanması için süreçlerin izlendiği ve raporlandığı bir üretim akışını sürdürmek - Kalite kontrol süreçlerinin uygulanması ve hatalı ürünlerin analiz edilerek gerekli iyileştirme adımlarının atılması - Güvenlik kurallarına uygun şekilde çalışılması ve iş güvenliği uygulamalarının geliştirilmesi - Bakım ve arıza giderme çalışmaları için ilgili birimlerle koordineli çalışılması - Verimlilik artışı için süreç iyileştirme önerilerinin yönetime sunulması - Dokümantasyon ve kayıt tutma süreçlerine uyum sağlanması
Not: İlan gereksinimler bölümünde belirtilen kriterler dışında ek iletişim bilgileri veya üçüncü taraf firma adları yer almaz. İmaj ve iş kültürümüze uygun, cinsiyet, yaş, din veya etnik köken gibi ayrımları içeren hiçbir ifade bulunmamalıdır.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4786018
Kadın veya Erkek No: 4786018 Kişi Sayısı: 2 Eğitim: İlköğretim, Lise, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans Deneyim: 10 Yıldan FazlaTam Zamanlı
Şafak Enjektör, Plastik Enjeksiyon Ustası arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Firmamız 1998 yılında Şafak Enjektör markasıyla kurularak şırınga ve medikal sarf malzeme üretimine başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren sağlık sekt... Devamını Göster
Aradığınız "Plastik Enjeksiyon Ustası" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.