OTELİMİZDE ÇALIŞACAK YATILI Kadın ve Erkek TEMİZLİK ELEMANI ARIYORUZ
Sapanca (Sakarya) da bulunan 22 odalı otelimize, otelin temizlik işlerini yapabilecek (kat hizmetleri), çevre (bahçe) temizliğinden sorumlu olacak ve mutfağa yardım edebilecek yatılı kadın ve erkek eleman aramaktayız.
Kalmak için lojmanımız mevcuttur. Çalışma saatleri, günde 8,5 saattir, haftada bir gün izin verilmektedir. Çalışma saatleri ihtiyaca göre değişken olup, izin günleri tatil günlerine denk gelemez. Çalışmak isteyen erkek elemanın Sürücü belgesi olması şartı vardır ve motor kullanıyor olabilmelidir.
Eğer 25 ile 45 yaşlarındaysanız ve kendinizi bu işleri yapabilmeye uygun buluyorsanız, Türkiye'nin neresinde olursanız olun, 0534 066 78 78 numarayı arayın, görüşelim.
İşe başlama tarihi: Hemen.
Ücret: 22.200,-- TL
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4391490
Kadın veya Erkek
25 - 45 arası
No: 4391490
Yan Haklar: Yemek, Sağlık Sigortası Tam Zamanlı
Maaş: 22,200 TL
Konumu Göster
Otel Dilek Konagi, Temizlik Elemanı Arıyoruz (Kadın, Erkek, Yatılı) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.