Ahmet Mücahit Ören, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri olup İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Medya, finans ve yayıncılık alanındaki çalışmalarıyla tanınan Ören, iş dünyasındaki etkin konumu ile de dikkat çekmektedir.

Ahmet Mücahit Ören, İhlas Holding’in kurucusu Enver Ören ve Dilvin Ören’in tek çocuğu olarak İstanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatını Türkiye’de tamamlamış ve iktisat eğitimi almıştır. Bu eğitim, ilerleyen yıllarda holdingin yönetiminde üstlendiği görevlerde temel oluşturmuştur.
Ahmet Mücahit Ören, İhlas Holding bünyesinde genç yaşta sorumluluk alarak iş dünyasına adım atmıştır. Kariyerindeki önemli dönüm noktaları:
Ahmet Mücahit Ören, liderliğinde İhlas Holding, özellikle medya alanında güçlü bir yapılanmaya sahiptir ve ulusal ile uluslararası ölçekte faaliyet göstermektedir.
Siz de aklınızdaki soruları sorabilir, konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu haber için yorum bulunmamaktadır.
eleman.net'te her gün yüzlerce yeni iş ilanı yayınlanıyor. Hayalindeki işe başlamak için özgeçmiş oluştur ve sana en uygun ilanlara başvur.
Hemen Özgeçmiş Oluştur