GERİ

Milyon Kadına Mentor Programına Başvurular Başladı


"eleman.net" olarak destekçileri arasında olduğumuz Milyon Kadına Mentor Programı başladı. Eğer STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarında çalışıyorsanız ya da eğitim aldığınız bu alanlarda kriyer hedefleriniz varsa Milyon Kadına Mentor Programı tam size göre. Projenin detaylarına aşağıdan ulaşabilir ve bağlantı linkinten başvuruda bulunabilirsiniz.

"eleman.net" olarak istihdamı destekleyen her faaliyete katkı sağlamaya ve gençlerin istihdam edilmesine destek olmaya devam ediyoruz. İstihdama ve kariyer gelişimine yönelik yeni ve güncel haberleri her zaman "eleman.net" İş Rehberi'nden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu da ilginizi çekebilir: Erken yaşta çalışmaya başlamanın faydaları

Milyon Kadına Mentor Projesi Nedir?

"eleman.net" olarak destekçileri arasında olduğumuz Milyon Kadına Mentor Projesi, STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarında çalışan, bu alanlarda eğitim almış ve kariyer hedefi olan 18-25 yaş arası genç kadınları, sektör liderleriyle bir araya getirmeyi hedefleyen bir kariyer gelişim programıdır.

Milyon Kadına Mentor Programı, ABD Ticaret Odası'na bağlı ABD - Türkiye İş Konseyi'nin Women in Business (İş Dünyasında Kadınlar) çalışma grubu eş başkanları Ümran Beba ve Canan Özsoy'un liderliğinde ve proje paydaşları TurkishWIN ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin işbirliğiyle hayata geçirilmektedir.

Tanıtımına ve katılımcı sayısının artışına destek verdiğimiz bu harekette, 10 senede bir milyon mentorluk eşleşmesine ulaşmak hedeflenmektedir.

Milyon Kadına Mentor Programı'na Nasıl Başvurulur?

Bu programa nasıl katkı sağlayacağınızı bu adresten detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriği Paylaşın

eleman.net'te her gün yüzlerce yeni iş ilanı yayınlanıyor. Hayalindeki işe başlamak için özgeçmiş oluştur ve sana en uygun ilanlara başvur.

Hemen Özgeçmiş Oluştur

Eleman mı Arıyorsunuz?

400 Bin firma aradığı elemanı burada buldu. Hemen iş ilanınızı yayınlayın ve milyonlarca iş arayan adaya hızlı ve kolay bir şekilde ulaşın.

Hemen İlan Yayınla 0216 606 14 12

Bu siteyi kullanmadan önce verileriniz hakkında aydınlatma metnini, gizlilik ve üyelik koşullarını inceleyebilirsiniz.