Giriş Metni: Derzen Tekstil olarak, ihracat operasyonlarını yönetecek ve müşteri ilişkilerini güçlendirecek deneyimli bir Gömlek İhracat Müşteri Temsilcisi arıyoruz. Şirketimizin Sultangazi, İstanbul Avrupa'daki ofisinde tam zamanlı olarak çalışacak takım arkadaşımızı arıyoruz.
Gereksinimler: - 25-45 yaş aralığında, - 5-10 yıl deneyim sahibi, - İngilizce diline hakim, - Ön lisans, lisans veya yüksek lisans mezunu.
Sorumluluklar: - Mevcut ve potansiyel müşterilerle iletişim kurarak satış süreçlerini yönetmek, - Dünya genelindeki pazarlarla ilgili analiz ve değerlendirmeler yapmak, - Müşteri taleplerine zamanında ve etkili çözümler üretmek, - İhracat işlemlerinin takibini gerçekleştirmek ve ilgili belgeleri düzenlemek, - Pazar araştırmaları yaparak yeni iş fırsatları geliştirmek, - Müşteri memnuniyetini artırmak için stratejiler geliştirmek.
Yan Haklar: - Yemek yardımı, - Yol yardım desteği.
Eğer siz de dinamik bir ekipte yer almak ve tekstil sektöründe kariyerinizi bir adım ileri taşımak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4546062
Kadın veya Erkek 25 - 45 arası No: 4546062 Yan Haklar: Yemek, Yol Yardım Desteği Deneyim: 5-10 Yıl Dil: İngilizceTam Zamanlı
Derzen Tekstil, Gömlek İhracat Müşteri Temsilcisi arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Gömlek İhracat Müşteri Temsilcisi" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.