* Hamburger, Tost çeşitleri vb yapabilen * 20 Personel için günlük yemek menüsü çıkarabilecek * Gösterilen sunumları yapabilen * Izgara tavuk, bonfile, vb ızgara ürünlerini yapabilen * Aynı anda 15 kişiye ızgara ve diğer yemekleri hazırlayabilecek
Aşçı aramaktayız.
İŞİN TANIMI
* 20 kişilik personele günlük yemek yapımı * Gelen misafirlerimize menüde olan yemeklerin yapımı
ÇALIŞMA SAATLERİ
Hafta içi : 08:30 - 18:00 Cumartesi : 08:30 - 16:00
Plato Dıo, Platomuz İçin Aşçı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Platomuz İçin Aşçı" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.