Ekol Lojistik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sevkiyat Şoförü ilanlarına göz atabilirsiniz.

Ekol Lojistik Sevkiyat Şoförü ilanı için başvuru süresi dolmuştur.

Benzer Sevkiyat Şoförü ilanlarını inceleyebilirsiniz veya iş ilanları sayfasından tüm iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Benzer İş İlanlarını Görüntüle İlan Yayınlandığında Bildir

Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 3145500


Erkek 30 - 50 arası No: 3145500 Tam Zamanlı

Firmanın Aydınlatma Metni

Ekol Lojistik A.Ş. ("Ekol") olarak iş başvuru ve çalışan adayı değerlendirme süreci kapsamında bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunmas ... Detaylı Bilgi

Firmanın Aydınlatma Metni

Ekol Lojistik A.Ş. ("Ekol") olarak iş başvuru ve çalışan adayı değerlendirme süreci kapsamında bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla sınırlı olarak işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgi için Ekol Lojistik internet sitesinde yer alan Çalışan Adayı Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.

Başvurunun tamamlanmasıyla birlikte; tarafımızla paylaşılan özgeçmiş içerisinde özel nitelikli kişisel verilerinizin yer alması durumunda özel nitelikli kişisel verileriniz açık rıza verdiğiniz kabulüne dayanılarak işlenecektir. Özgeçmişleriniz vasıtasıyla referans olarak bildirdiğiniz 3. kişilere ait kişisel verileri hukuka uygun olarak temin ederek tarafımıza aktardığınız ve bu verilerin işlenmesi konusunda ilgili kişileri bilgilendirdiğiniz kabul edilmektedir.

Aradığınız "Sevkiyat Şoförü" İlanını Hemen Bulun!

350 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.

Hemen Özgeçmiş Oluştur