Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü bünyesinde bulunan 1700 baş reforme erkek kuzunun açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacağını duyurdu. Resmî Gazete'de yayımlanan ilana göre satış, 9 parti halinde gerçekleştirilecek.

TİGEM tarafından yayımlanan ilana göre, Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü yetiştirilen Merinos ırkı 1700 baş reforme erkek kuzuyu açık artırma usulüyle satışa sunacak.
Satış işlemi, toplam 9 parti halinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler için canlı ağırlık üzerinden belirlenen muhammen fiyat kilogram başına 330 TL olarak açıklandı.
1700 baş reforme erkek kuzunun satış ihalesi, 8 Temmuz 2026 Çarşamba günü saat 14.00'te Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.
İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin şartnamede belirtilen koşulları yerine getirmesi gerekiyor.
İhale ilanına göre;
Geçici teminat, ihale tutarının %5'i olarak uygulanacak.
Kesin (kati) teminat ise ihale bedelinin %10'u olacak.
Katılımcıların ihale öncesinde teminat şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor.
Satış ihalesine ilişkin şartname;
TİGEM Ticaret Daire Başkanlığında,
Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğünde
ücretsiz olarak incelenebilecek. Ayrıca şartnameye TİGEM'in resmi internet sitesi üzerinden de erişilebilecek.
Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren yetiştiriciler ve işletmeler için önemli fırsatlardan biri olan TİGEM reforme kuzu satışı, açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen tarih öncesinde şartnameyi inceleyerek gerekli başvuru ve teminat işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.
Siz de aklınızdaki soruları sorabilir, konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu haber için yorum bulunmamaktadır.
eleman.net'te her gün yüzlerce yeni iş ilanı yayınlanıyor. Hayalindeki işe başlamak için özgeçmiş oluştur ve sana en uygun ilanlara başvur.
Hemen Özgeçmiş Oluştur