T.C. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayan TR61 Bölgesi için 4 uzman personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alımlar, Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecek.
Merkezi Isparta olan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda görevlendirilecek personeller, Ajans Genel Sekreterliği tarafından uygun görülen Antalya, Burdur veya Isparta illerinden birinde çalışacak. Adaylar, başvuru yaparak bu illerde görev almayı kabul etmiş sayılacak.

Başvurular yalnızca Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sistemi üzerinden yapılacak. Elden, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
BAKA tarafından yapılacak 4 kişilik uzman alımı, aşağıdaki öğrenim dallarından mezun adayları kapsıyor:
Her aday yalnızca mezun olduğu alana uygun tek pozisyon için başvuru yapabilecek.
Uzman personel adaylarında aranan başlıca şartlar şöyle:
Adaylar, aşağıdaki kriterlere göre puanlanacak:
En yüksek puanı alan adaylardan, her pozisyon için en fazla 5 katı sözlü mülakata çağrılacak.
Sözlü yarışma sınavı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Isparta’daki merkez binasında gerçekleştirilecek:
Adres:
Çünür Mah. 102. Cadde Ekonomi Kampüsü
A2 Blok No:185-B Merkez / ISPARTA
Sınav tarihi ve saati daha sonra www.baka.gov.tr ve Kariyer Kapısı üzerinden ilan edilecek.
Sınav sonuçları ve tüm duyurular şu adreslerden paylaşılacak:
Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.
Siz de aklınızdaki soruları sorabilir, konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu haber için yorum bulunmamaktadır.
eleman.net'te her gün yüzlerce yeni iş ilanı yayınlanıyor. Hayalindeki işe başlamak için özgeçmiş oluştur ve sana en uygun ilanlara başvur.
Hemen Özgeçmiş Oluştur