Danışma Ve Gözetim Personeli

Sahra Group Danışmanlık

İstanbul Anadolu - Ataşehir , İstanbul Avrupa - Bahçelievler, Başakşehir, Esenyurt, Kağıthane
Esenyurt
Başakşehir
Güneşli
Bağcılar
Beylikdüzü
Yakuplu
Hadımköy
Beşiktaş
Etiler
Haramidere
Avcılar
Kavaklı
Mecidiyeköy
Bahçeşehir
Bakırköy
Silivri
Büyükçekmece
Bahçelievler


İstanbul’un birçok ilçesinde “AVM, iş merkezleri, okul, şantiye, düğün, nişan organizasyonları, otoparklar , alışveriş merkezleri, yurtlar, fabrikalar, spor kompleksleri, rezidans, konut, villa, oteller, holdingler, plazalar, üniversiteler, vakıflar, siteler, inşaat ve çalışma sahaları, eğlence merkezleri” gibi birçok alanda projemiz bulunmaktadır.Bu bölgelerdeki projeler İÇİN çok acil BAY BAYAN DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR.

Anadolu ve Avrupa yakası projelerimizde 2+2+2, 8 /16 , 12 /24, 6+1 5+2 gece ya da gündüz çalışma sistemleri bulunmaktadır. İzinli günlerinizde part-time olarak özel organizasyonlarda günlük ücret+ günlük sgk ile çalışabilirsiniz.

Aranan nitelikler;
18-45 yaş arası
En az ortaokul mezunu (8 yıllık öğrenim)
Sağlık engeli bulunmayan
Bay için 1.70 cm, Bayan için 1.65 cm ve vücut kitle endeksi uygun olan
Çalışma personelleri aranmaktadır.

15 YILLIK TECRÜBEMİZLE SİZLERE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ. İSTANBUL’UN %50 Si BİZİMLE SİZ DE GÜVENİN ADRESİ BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ. GÜNÜN KOŞULLARINA GÖRE HİZMET HACMİMİZİ ARTIRIYORUZ BİZİMLE YÜRÜDÜĞÜNÜZE PİŞMAN OLMAYACAKSANIZ.

15 YILDIR SİZİN YANINIZDA YER ALDIK BUNDAN SONRADA YANINIZDA OLMAYA DEVAM DİYORUZ. VE BİRLİKTE BAŞARILAR ELDE EDECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAMDIR.

BAHÇEŞEHİR DE BULUNAN PROJE 2750/3000 ARASI MAAŞ SSK YEMEK OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK KİMLİKLİ ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

BAŞAKŞEHİR ESENYURT BEYLİKDÜZÜ BAHÇEŞEHİR KAYAŞEHİR VE ATAŞEHİR DE BULUNAN SİTE VE ŞANTİYE PROJELERİ 2400/2750 TL MAAŞ İLE ÇALIŞACAK BAY BAYAN DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

İKİTELLİ DE BULUNAN SİTE PROJESİ 2700 MAAŞ SSK OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK KİMLİKLİ BAY ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

ATAŞEHİR DE BULUNAN SİTE PROJESİ 2700 MAAŞ VE 5+ 2 ÇALIŞACAK BAYAN ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

BAYRAMPAŞA DA BULUNAN SİTE PROJESİ 2700 MAAŞ SSK YOL YEMEK OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR


Üsküdar'da bulunan projemiz için 25/45 yaş arası boy kilo endeksli 3000 TL maaş + yemek olacak şekilde Güvenlik Amiri personeli aranmaktadır.

Başakşehir'de bulunan projemiz için 25/45 yaş arası boy kilo endeksli 2700 TL maaş + 250 ticket olacak şekilde Güvenlik Amiri personeli aranmaktadır.

Üsküdar'da bulunan projemize 25/45 yaş arası boy kilo endeksli 2+2+2 çalışma sistemi 2600 + yemek ticket olacak şekilde Bay Güvenlik Görevlisi aranmaktadır.

Başakşehir'de bulunan projemize 25/45 yas arası boy kilo endeksli 2+2+2 çalışma sistemiyle 2400+ 250 ticket olacak şekilde Bay Güvenlik Görevlisi aranmaktadır.


BAĞCILAR GÜNEŞLİ KİRAZLI BÖLGESİ ŞANTİYE PROJESİ 2500 MAAŞ AGİ VE SSK OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR.

KAYAŞEHİR 17. BÖLGE SİTE PROJESİ 2450 MAAŞ SSK AGİ OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR



BEŞİKTAŞ BÖLGESİ HOLDİNG BİNASI 2700 MAAŞ+ SSK + AGİ+ YEMEK İLE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

BAYRAMPAŞA BÖLGESİ PROJE DE 2400/2700 MAAŞ İLE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR



BAĞCILAR ŞANTİYE PROJESİ 2400 MAAŞ AGİ OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR

ATAŞEHİR BÖLGESİ ŞANTİYE PROJESİ 2400 MAAŞ SSK VE AGİ OLACAK 2/2/2 SİSTEMİNDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR


ÜMRANİYE / LİBADİYE BÖLGESİ SİTE ŞANTİYE PROJESİNE 1.75 BOY VE KİLO ENDEKSLİ 2000/2500 MAAŞLA BAY DANIŞMA PERSONELİ ARANMAKTADIR.

TAKSİM DOLAPDERE REZİDANS PROJEMİZE 2500/3000 ARASI MAAŞLA ÇALIŞACAK BAY SERTİFİKALI YADA KİMLİKLİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR.

BEYLİKDÜZÜ/ KAVAKLI BÖLGESİ SİTE PROJEMİZE 2000/2500 ARASI MAAŞLA BAYAN DANIŞMA PERSONELİ ARANMAKTADIR.


KAYAŞEHİR 17. BÖLGE çok acil ve hemen İŞBAŞI YAPABİLECEK 2200/2500 Arası maaş ve 4+2 SİSTEMİNDE ÇALIŞACAK BAY DANIŞMA ve GÖZETİM GÖREVLİSİ personelleri ARANMAKTADIR

BAŞAKŞEHİR ŞANTİYE PROJESİ 2200/2500 Arası maaş 2/2/2 SİSTEMİNDE ÇALIŞACAK ve hemen İŞBAŞI YAPABİLECEK BAY DANIŞMA VE GÖZETİM GÖREVLİSİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR


Esenyurtta ki projemize 2+2+2 çalışma sistemiyle 2000/2500 arası maaşla Bay Danışma personeli aranmaktadır.

Başakşehirde bulunan projemize 2300/2500 arası maaşla 1.80 boy ve üzeri diksiyonu düzgün ehliyeti olan Bay Danışma personeli aranmaktadır.

Başakşehirde bulunan hastane projemize 2800 maaş+205 yemek kartı +projeden yemek olucak şekilde Bay Kimlikli personel aranmaktadır.

Hadımköyde bulunan projemize 2300/2600 arası maaşla çalışacak 22/40 yaş arası boy kilo endeksli Bay Danışma personeli aranmaktadır.



İLETİŞİM:

Merve Hanım (İnsan Kaynakları Uzmanı)
0 537 492 49 52 // 0 530 281 52 74

İlknur hanım 0 546 653 02 00
Reyhan hanım 0 532 481 27 31

Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 2795768


Kadın veya Erkek 19 - 45 arası No: 2795768 Kişi Sayısı: 150 Tam Zamanlı Maaş: 2,750 TL

Sahra Group Danışmanlık

Aradığınız "Danışma Ve Gözetim Personeli" İlanını Hemen Bulun!

400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.

Hemen Özgeçmiş Oluştur