GHZ Lojistik | Diyarbakır Deposu Part-Time Depo Personeli Arıyoruz
Depomuza gelen kargoların ayrıştırılması, etiketlenmesi ve sevkiyata hazırlanması süreçlerinde görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.
Çalışma Saatleri: 15:00 – 23:00 Haftada 3 gün çalışma Pazartesi – Salı – Çarşamba
İş Tanımı: * Gelen kargoların ayrıştırılması ve toplanması * Ürünlerin bölgelere göre sevkiyata hazırlanması * Yükleme – boşaltma ve istifleme işlemleri
Aranan Nitelikler: * 18 – 35 yaş aralığında * Yoğun tempoya uyum sağlayabilecek * Takım çalışmasına yatkın * Erkek adaylar için askerlik yapılmış veya en az 2 yıl tecilli
Yan Haklar: * Maaş + aylık performans primi * İkramiye ve aylık alışveriş çeki * Yemek ve servis imkânı * 6. aydan sonra ek yan haklar (referans primi, bayram & yılbaşı ikramiyesi, yakacak yardımı, erzak paketi)
Servis Güzergahı: Bağcılar Mah. Bağlar Diclekent 500 Evler
Efora İnsan Kaynakları; Türkiye İş Kurumu’nun 05.03.2018 tarih ve 959 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınması yasaktır.
Efora İnsan Kaynakları, Depo Personeli -Part Time Diyarbakır arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman arıyorsanız iş ilanı ver menüsünden eleman ilanı yayınlayabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
EFORA İnsan Kaynakları olarak 2004 yılında Türkiye’nin en iyi insan kaynakları firması olma hedefiyle yola çıktık. Girdiğimiz her alan ve bulunduğumuz... Devamını Göster
Aradığınız "Depo Personeli -Part Time Diyarbakır" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.