Vasıfsız Eleman

Eminoğlu Tekstil

İstanbul Avrupa - Fatih
VASIFSIZ ELEMAN: TOPTAN KUMAŞ SATAN TEKSTİL FİRMAMIZA VASIFSIZ ELEMAN ARAMAKTAYIZ. GELEN MÜŞTERİLERLE İLGİLENİP İSTENEN KUMAŞLARI GETİRECEK,ONLARI ÇUVALLAYIP ARAÇLARA YÜKLEYECEK. KARTELA YAPACAK ELEMAN ARIYORUZ. DETAYLAR GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILDIĞINDA KONUŞULACAKTIR.



ARANAN ÖZELLİKLER : VASIFSIZ ELEMAN: İŞİ KENDİ İŞİ GİBİ BENİMSEYECEK,DÜRÜST GÜVENİLİR,İŞTEN KAÇMAYACAK.

NOT: BAŞVURAN ADAYLAR ÖZGEÇMİŞİNDE ÇALIŞIĞI İŞYERLERİ, KAÇ YIL ÇALIŞTIKLARI VE NEDEN AYRILDIKLARINI YAZMAYANLAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR. FATİH VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN ULAŞIM SORUNU OLMAYANLAR BAŞVURU YAPSIN.

Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 3095292


Erkek 18 - 40 arası No: 3095292 Kişi Sayısı: 10 Tam Zamanlı
Bu ilana sadece online başvuru yapabilirsiniz!

Eminoğlu Tekstil

Aradığınız "Vasıfsız Eleman" İlanını Hemen Bulun!

400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.

Hemen Özgeçmiş Oluştur