Sürücü kursumuzda Ofis temizliği yapabilecek temizlik konusunda titiz olan ve aynı zamanda çalışan 8 personele yemek yapacak bayan personel alınacaktır.
-Devamlı çalışacak
-Asgari Ücret 2020 TL
-Pazar günleri izin
-Sigorta ve yemek vardır.
LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ İŞ SİZE UYGUNSA BAŞVURUNUZU YAPINIZ:
İş tanımı:
Sabah 8 de gelip 2 saat ofis temizliği yapılacak ve saat 10 dan sonra 2 saatte yemek yapılıp 12 de hazır edilecek, saat 2 den sonra da ofis ve merdivenler tekrar paspas yapılacak,ikinci katta ve üçüncü katta ki sınıflarda ihtiyaç varsa temizlenecek sınıflar aktif kullanılmamaktadır.Ofis her zaman her an temiz tutulacak.Ayrıca gelen misafirlere çay servisi yapılacaktır.
Mesai saatleri sabah 8 akşam 6:30 dur.Mesai saatlerine uymak önemli olup çalışmasına engel bir durum olmaması gereklidir.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 2772509
Kadın
25 - 45 arası
No: 2772509 Tam Zamanlı
Maaş: 2,020 TL
Aradığınız "Yemek - Temizlik Personeli" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.